Landelijke tuinkamer

Landelijke overkapping
Herkingen

landelijke overkapping Herkingen
Over dit project

Deze overkapping voor een klant in Herkingen biedt zowel een aangename plek om te zitten, als een praktische opslagruimte! Met de verschuifbare glazen wanden is de overkapping makkelijk te betreden en geniet je altijd van het natuurlijke daglicht dat binnenvalt. Lekker overdekt genieten van de buitenlucht, of juist knus binnen zitten zonder wind? Het kan allebei! .

Bekijk meer details en foto's van dit project in onze brochure.

Vraag brochure aan
RobuustMaar ceesvdwal 0 0
Zinken goot
Zinken goot

Deze overkapping hebben wij voorzien van een eenvoudige zinken goot voor de regenafvoer, uiteraard keurig verwerkt in het complete ontwerp. Samen met de detailafwerking, zoals de verzonken balken met een klassiek freesrandje, voorzagen we zo deze overkapping van een chique klassieke stijl. Een nette locatie om met vrienden of familie tijd door te brengen, maar ook om zakelijk bezoek te ontvangen.

Wim en Mirjam Uytenhagen

Robuust heeft ervoor gezorgd dat onze tuin echt af is.
Het vakmanschap straalt er vanaf. Wij zijn enorm goed geadviseerd en het eindresultaat is boven verwachting mooi.

Aan het woord

Vraag brochure aan
Betonvloer
Betonvloer

Een van onze specialiteiten: de verschuifbare glazen wand. Een mooi element dat een overkapping omtovert tot een echt buitenverblijf voor elk seizoen. Of u nu met mooi weer in de frisse lucht wilt zitten, of achter het raam bij regen en kou. Het frame van de wanden rust op een gevlinderde betonvloer die door ons ter plekke werd gestort, en een interessant contrast met het witte hout creeƫrt.

RobuustMaar ceesvdwal ()
Landelijke kapschuur Dirksland

Volgende
Case

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Laat u zich liever persoonlijk adviseren voor uw buitenverblijf op maat?
Onze specialist Chris helpt u graag verder!

Maak een afspraak