Maak een afspraak - Robuust Stijlvol Buitenleven
Hoe maak ik een afspraak?

Hoe maak ik een afspraak?

We willen er zeker van zijn dat we alle tijd voor u kunnen nemen om uitgebreid uw wensen en idee├źn te bespreken. Daarom werken we met een online afsprakensysteem. Ben u aan het ori├źnteren en wil u graag inspiratie opdoen? Vul het formulier in met uw voorkeurstijd en wij nemen contact met u op. Zodra onze verkoopadviseur de voorkeurstijd aan u bevestigd heeft, vind de afspraak plaats.

Plan online uw afspraak
Selecteer via bovenstaande kalender de dag en het tijdstip waarop u graag de showroom wilt bezoeken. Vul de korte vragenlijst in en bevestig uw boeking. U ontvangt een bevestiging van de afspraak via de mail.


Bereid u voor op de afspaak
Neem inspiratiefoto's mee en eventuele foto's van uw tuin. Heeft u al een schets? Dan zien wij die natuurlijk ook graag. Wilt u liever volledig geadviseerd worden voor het hele traject? Dat kan ook!


Tijdens de afspraak
Tijdens het showroombezoek maken we kennis met elkaar en bespreken uw wensen. Hierna geven wij u een rondleiding door de showroom en laten we u de mogelijkheden en opties aan u zien. Vol inspiratie gaan we verder aan het gesprek en maken we concrete plannen.


Na de afspraak
Na het gesprek ontvangt u een gespecificeerde offerte of prijsindicatie met 3D ontwerp. Zo heeft u een helder beeld van de kosten en hebben we ook een 3D ontwerp waarop we verdere aanpassingen kunnen doorvoeren. Samen bespreken we de offerte en voeren eventuele aanpassingen door.

Afhankelijk van de wens komen wij nog een keer bij u langs om de offerte door te spreken. Ook is het mogelijk om een tweede gesprek in te plannen om nogmaals bij ons in de showroom dingen te bespreken.

Afspraak
maken