Over Robuust - Robuust Stijlvol Buitenleven

Over robuust

Over robuust

Specialist in
buitenleven

Robuust is in 2019 opgericht door Christian Steehouwer en Marnix Blokland. Wat bracht ons samen? Een passie voor ambachtelijk maatwerk en houtbouw van de hoogste kwaliteit. Dat is Robuust. Wij zijn gevestigd in Oud-Beijerland, Zuid-Holland, maar staan klaar voor projecten door heel Nederland. Benieuwd naar ons eerdere werk?

Robuust
werkwijze

Oriëntatie

Benieuwd wat Robuust voor uw buitenleven kan betekenen? Of heeft u al een project in gedachten, en zoekt u naar het juiste team voor de uitvoering? Maak een afspraak en kom bij ons langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem indien mogelijk een plattegrond met afmetingen en situatiefoto’s mee. Samen zetten wij al uw wensen en eisen op een rij en maken wij aan de hand van schetsen of voorbeelden het project inzichtelijk. Aan de hand van ons showroommodel zijn alle mogelijkheden zichtbaar.

Ontwerp en Prijsopgave

Bent u tevreden met het adviesgesprek, en kwam er een mooi concept uit? Na ons gesprek ontvangt u onze offerte, waar we helder in uitgeleggen wat elk onderdeel precies kost. Zodra u ook hiermee akkoord bent, gaan wij aan de slag met het ontwerp en plannen we samen met u de klus in. Natuurlijk keurt u ook het definitieve ontwerp goed voordat wij beginnen met de productie.


Productie

Na goedkeuring van het ontwerp gaan wij aan de slag met de werk- en detailtekeningen, bestellen we de nodige materialen en bereiden we zo veel mogelijk voor op onze eigen werkplaats. Door een goede voorbereiding zorgen wij dat de montage vlot en foutloos verloopt. Gedurende de productie onderhouden we persoonlijk contact met de klant, zodat eventuele veranderingen tijdens de montagefase nog mogelijk zijn.


Plaatsing

Als we alles voorbereid hebben, voeren we de bouw van het project uit op de vastgestelde data. Vanzelfsprekend werken wij zo efficient mogelijk met een goede voorbereiding, om de montage soepel en foutloos te laten verlopen. U ziet voor uw ogen uw concept werkelijkheid worden!


Oplevering en Nazorg

Nadat de montage tot in de kleinste details is uitgevoerd, lopen wij alles met u door. Pas als u helemaal tevreden bent zijn wij dat ook! Wij hopen dat u terug kijkt op een succesvolle samenwerking met een schitterend eindresultaat. Als u na de oplevering nog vragen heeft, staan wij direct voor u klaar. Geniet van uw nieuwe buitenomgeving!