Landelijke tuinkamer

Landelijke veranda
Numansdorp

Landelijke veranda Numansdorp
Over dit project

Voor een klant in Numansdorp hebben we deze unieke veranda mogen ontwerpen en bouwen. Het speciale aan dit ontwerp is dat de grote constructie balken van 20x20 cm dik aan de binnenkant volledig in het zicht zijn maar aan de buitenkant is gekozen voor een strakkere afwerking. Hierdoor wordt een sfeervolle landelijke stijl en een strakke moderne afwerking met elkaar gecombineerd.

De veranda is tussen de bestaande schuur en tegen de woning geplaatst waardoor de ruimte optimaal benut wordt. De grote lichtstraat van maar liefst 5x3 meter zorgt voor natuurlijk daglicht in de woning.

Vraag brochure aan
IMG
Glasschuifwand
Glasschuifwand

Een van onze specialiteiten: de verschuifbare glazen wand. Een mooi element dat een overkapping omtovert tot een echt buitenverblijf voor elk seizoen. Of u nu met mooi weer in de frisse lucht wilt zitten, of achter het raam bij regen en kou.

Familie Michel

"De jongens van Robuust denken vanaf het begin met je mee. De producten die ze gebruiken zijn prachtig en van hoge kwaliteit. En de nazorg is optimaal. Dit alles zorgt voor een heel mooi eindresultaat. Een aanrader!"

Aan het woord

Vraag brochure aan
Lichtstraat
Lichtstraat

Ten slotte bevat de overkapping een kachel en lichtstraat, om in elk seizoen en elk moment van de dag comfortabel en met goede belichting te kunnen zitten.

IMG
Modern poolhouse

Volgende
Case

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Laat u zich liever persoonlijk adviseren voor uw buitenverblijf op maat?
Onze specialist Chris helpt u graag verder!

Maak een afspraak