Landelijke tuinkamer

Moderne aanbouw
Oud-Beijerland

Moderne aanbouw Oud-Beijerland
Over dit project

Voor deze veranda is gebruik gemaakt van een selectie degelijke materialen welke in de woning zelf ook toegepast zijn. Hierdoor sluit de veranda naadloos aan bij de bestaande woning. Voor de buitenmuren is gebruik gemaakt van metselwerk. Het plafond is gemaakt van strak plaatmateriaal en voor de binnenwanden is stucwerk toegepast.

Door de toepassing van glazen schuifwanden creƫren we een heel ruimtelijke ruimte met royaal uitzicht op het polderlandschap. Er is gekozen voor een systeem dat aan het plafond opgehangen wordt in plaats van over een geleiderail rijdt. Hierdoor is dit systeem beter bestand is tegen vuil.

Vraag brochure aan
IMG 0
Houtkachel
Houtkachel

De tuinkamer is voorzien van een kachel/openhaard die veilig de ruimte kan verwarmen wanneer de temperatuur daalt. Een ruimte waar je dus elk seizoen comfortabel kan zitten, van zwoele zomers tot knusse winters. Een van onze specialiteiten!

Wim en Mirjam Uytenhagen

Robuust heeft ervoor gezorgd dat onze tuin echt af is.
Het vakmanschap straalt er vanaf. Wij zijn enorm goed geadviseerd en het eindresultaat is boven verwachting mooi.

Aan het woord

Vraag brochure aan
Glaswanden
Glaswanden

Een van onze specialiteiten: de verschuifbare glazen wand. Een mooi element dat een overkapping omtovert tot een echt buitenverblijf voor elk seizoen. Of u nu met mooi weer in de frisse lucht wilt zitten, of achter het raam bij regen en kou.

IMG 0
Moderne tuinkamer Rotterdam Ijsselmonde

Volgende
Case

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Laat u zich liever persoonlijk adviseren voor uw buitenverblijf op maat?
Onze specialist Chris helpt u graag verder!

Maak een afspraak