Tuinkamers op maat: wat zijn nou precies alle beschikbare mogelijkheden?
Ga terug

Tuinkamers op maat: wat zijn nou precies alle beschikbare mogelijkheden?

Tuinkamers op maat: wat zijn nou precies  alle beschikbare mogelijkheden?

5 min leestijd

In dit inspiratiestuk laten wij zien wat er mogelijk is met een tuinkamer op maat van Robuust. Want een tuinkamer op maat, precies volgens uw wensen en eisen, is waar wij gespecialiseerd in zijn. Met een tuinkamer kunt u veel kanten op; van een fijne plek om te zitten en ontspannen, tot een heus tuinkantoor of een gastenverblijf.

Met een tuinkamer kunt u veel kanten op; van een fijne plek om te zitten en ontspannen, tot een heus tuinkantoor of een gastenverblijf. In deze blog leest u meer over de mogelijkheden van een tuinkamer op maat van Robuust. Vragen? Wij denken graag met u mee!

Een tuinkamer op maat van douglashout of eikenhout

De basis van de tuinkamers op maat van Robuust is natuurlijk onze hoge kwaliteit houten constructies. Daarin heeft u keuze uit douglashout en eikenhout. Beide ijzersterk en stabiel, maar met een eigen look en unieke eigenschappen. Gaat u voor modern of landelijk? Ook kunnen wij beide houtsoorten in één tuinkamer verwerken, met de constructie van één houtsoort en het dak en de wanden van een andere. Ook het integreren van metalen elementen in een modernere stijl is geen probleem. Mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk onze stijlen
Afsluitbare glazen wanden

Onze tuinkamers op maat zijn geschikt voor elk seizoen. Hoe doen wij dat? Met onze volledig verschuifbare en afsluitbare glazen wanden kunt u bij lekker weer heerlijk in de buitenlucht zitten, of afgesloten en verwarmd als het afkoelt. Ook met afgesloten wanden behoudt u een gevoel van openheid en ruimte via het glas.

Diverse faciliteiten
voor uw tuinkamer van Robuust

Sfeervolle en praktische verlichting voor in uw tuinkamer

Een tuinkamer op maat van Robuust is niet zomaar een houten constructie: wij voorzien hem van alle moderne faciliteiten die jij zoekt. Uitstekende verlichting is er daar één van. Van toepassing in elk seizoen: of je nu ‘s avonds met sfeerverlichting wilt zitten, of met heldere lampen om te klussen of te werken.

Brede keuze uit vloeren voor uw tuinkamer op maat

De vloer: het onderdeel van een tuinkamer waar mensen vaak niet op letten, maar wat een groot verschil in de uitstraling maakt. Bij Robuust heeft u brede keuze: een betegelde vloer, beton of diverse houtsoorten. Precies wat u zoekt voor uw tuin. Met een houten vloer heeft u een rustieke en sfeervolle uitstraling. Gaat u voor een tuinkamer langs het zwembad, of waar veel geklust wordt? Dan is beton of tegels een betere optie.

Tuinkamers met een houtkachel

Wij hebben een mooi aanbod van kachels voor in uw tuinkamer. Niet alleen zijn onze houtkachels decoratief en sfeervol, ze zijn zeer effectief in het warm houden van jouw tuinkamer in elk seizoen. Van in de zomer de kachel aan met de ramen open, tot ‘s winters verwarmd binnen zitten in alle comfort. Natuurlijk zorgen wij voor een goede afwerking en schoorsteen voor afvoering van de rook.

Bekijk maatwerkopties

Een tuinkamer op maat met buitenkeuken

Een uniek aanbod bij Robuust: onze enige echte smoock Robuust Buitenkeuken! Onze buitenkeukens onderscheiden zich door onze zeer hoge kwaliteit van materialen en constructie. Ze kunnen naadloos geïntegreerd worden in de rest van uw tuinkamer, en zijn uitermate bestendig tegen weer en temperatuurswisselingen.

Bekijk buitenkeukens
Kies uit diverse soorten daken voor uw tuinkamer

Het dak is natuurlijk de finishing touch van uw tuinkamer. Bij Robuust heeft u brede keuze uit het soort dak dat u zoekt. Van een plat dak tot een zadeldak, of zelfs met riet. En natuurlijk in diverse landelijke en moderne stijlen.

Tuinkamer met een groendak

Een groendak is een type dak waar levende plantjes op groeien. Een unieke en creatieve keuze om uw tuinkamer op maat te laten opvallen én wat aan de natuur terug te geven. Met een groendak van Robuust leggen we matten aan waar vetplantjes uitstekend in kunnen groeien. Dit is mogelijk op zowel platte als schuine daken.

Bekijk maatwerkopties

Laat uw tuinkamer op maat maken bij Robuust

Maatwerk staat bij Robuust op nummer een. Want elke klant heeft zijn/haar eigen eisen, wensen en natuurlijk de omgeving waar het bouwwerk moet komen. Daarom leveren wij elke tuinkamer op maat. Op basis van uw behoeften stellen we een offerte op samen met de prijs.

Bent u enthousiast om uw tuinkamer op maat te laten maken en bouwen door Robuust? Neem dan contact op, en we bespreken de mogelijkheden. Wij kijken uit naar uw mail of telefoontje!

Maak een afspraak
Wat kost een tuinkamer op maat van Robuust?

Volgende