Bekijk onze buitenkeukens - Robuust Stijlvol Buitenleven

Maatwerk schuttingen

Maatwerk schuttingen

robuuste
buitenkeukens

Wat is er nu fijner dan koken in de buitenlucht, met mooi weer en vrienden of familie in de tuin? Breng uw kookkunsten naar een hoger niveau met een buitenkeuken van Robuust: de trots van ons productenaanbod.

Onze buitenkeukens onderscheiden zich door onze zeer hoge kwaliteit van materialen en constructie. Breidt u uw buitenverblijf uit naar een volwaardige keuken in uw tuin? Bij Robuust kan het!

Maatwerk schuttingen
Buitenkeuken-Modern
Moderne buitenkeuken

Een moderne buitenkeuken geeft een luxueuze uitstraling aan uw tuin of terras. Met een strak ontwerp kunt u in stijl buiten koken. Geniet van heerlijk eten en de gezelligheid met vrienden in uw eigen buitenkeuken.

Vraag brochure aan
Buitenkeuken-Industrieël
Industriële buitenkeuken

Met een ambachtelijke constructie, onverwoestbare elementen en een rustieke afwerking is onze industriële buitenkeuken een prachtige investering voor gegarandeerd jaren kookplezier in uw eigen tuin.

Vraag brochure aan
Maken jullie buitenkeukens in alle gewenste materialen?

We zijn op zoek gegaan naar de materialen met de juiste eigenschappen om buiten te gebruiken. De kleine selectie bestaat uit een frame van meranti hout of rvs staal. De bladen maken we van Dekton, massief beton of natuursteen. De fronten maken we van aluminium, rvs staal, hout plaatmateriaal of massief eiken.

Zijn jullie ook dealer van de Big Green Egg?

Wij zijn geen officiële dealer, maar kopen de barbecue in bij een van onze partners die ze rechtstreeks bij Green Egg bestelt.


Wat is de levertijd van een buitenkeuken?

De keukens zijn modulair maar worden op basis van de samenstelling per klant met de hand op maat gemaakt. De productietijd is ca. 8 weken.


Wat is de levensduur van een buitenkeuken?

De levensduur van een buitenkeuken is afhankelijk van waar hij komt te staan (in een tuinkamer of in de buitenlucht) en of hij met slecht weer afgeschermd wordt met een hoes. Een stalen frame van de keuken kan wel tientallen jaren meegaan. Om de keuken in topstaat te houden zal er na 10 jaar een servicebeurt geadviseerd worden om scharnieren en ladegeleiders bij te stellen.


Kunnen we bij jullie ook barbecue benodigdheden bestellen?

Jazeker, vraag uw adviseur naar de mogelijkheden.


Hoe maak ik een afspraak?

Hoe maak ik een afspraak?

We willen er zeker van zijn dat we alle tijd voor u kunnen nemen om uitgebreid uw wensen en ideeën te bespreken. Daarom werken we met een online afsprakensysteem. Ben u aan het oriënteren en wil u graag inspiratie opdoen? Vul het formulier in met uw voorkeurstijd en wij nemen contact met u op. Zodra onze verkoopadviseur de voorkeurstijd aan u bevestigd heeft, vind de afspraak plaats.

Plan online uw afspraak
Selecteer via bovenstaande kalender de dag en het tijdstip waarop u graag de showroom wilt bezoeken. Vul de korte vragenlijst in en bevestig uw boeking. U ontvangt een bevestiging van de afspraak via de mail.


Bereid u voor op de afspaak
Neem inspiratiefoto's mee en eventuele foto's van uw tuin. Heeft u al een schets? Dan zien wij die natuurlijk ook graag. Wilt u liever volledig geadviseerd worden voor het hele traject? Dat kan ook!


Tijdens de afspraak
Tijdens het showroombezoek maken we kennis met elkaar en bespreken uw wensen. Hierna geven wij u een rondleiding door de showroom en laten we u de mogelijkheden en opties aan u zien. Vol inspiratie gaan we verder aan het gesprek en maken we concrete plannen.


Na de afspraak
Na het gesprek ontvangt u een gespecificeerde offerte of prijsindicatie met 3D ontwerp. Zo heeft u een helder beeld van de kosten en hebben we ook een 3D ontwerp waarop we verdere aanpassingen kunnen doorvoeren. Samen bespreken we de offerte en voeren eventuele aanpassingen door.

Afhankelijk van de wens komen wij nog een keer bij u langs om de offerte door te spreken. Ook is het mogelijk om een tweede gesprek in te plannen om nogmaals bij ons in de showroom dingen te bespreken.

Afspraak
maken

Liquid error: No such theme file 'includes/select_arrow.plate'