Bezoek onze showroom - Robuust Stijlvol Buitenleven

Showroom

Showroom

Bezoek onze
showroom

Wilt u onze producten ook in het echt bekijken, voordat u een beslissing maakt? Dat kan natuurlijk! Maak een afspraak en kom langs bij onze showroom op locatie.

Aan de hand van onze modellen in de showroom krijgt u een tastbare indruk van de afmetingen, materialen en uitstraling die u zoekt voor uw tuin. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Wij staan klaar om u te adviseren!

Rectangle  0

Kom gezellig
even langs

We nemen graag de tijd om u te helpen met een persoonlijk advies op maat voor uw nieuwe buitenverblijf. Boek daarom alvast uw afspraak via onderstaand formulier op een tijdstip dat u uitkomt. Tot dan!

Hoe maak ik een afspraak?

Hoe maak ik een afspraak?

We willen er zeker van zijn dat we alle tijd voor u kunnen nemen om uitgebreid uw wensen en idee├źn te bespreken. Daarom werken we met een online afsprakensysteem. Ben u aan het ori├źnteren en wil u graag inspiratie opdoen? Vul het formulier in met uw voorkeurstijd en wij nemen contact met u op. Zodra onze verkoopadviseur de voorkeurstijd aan u bevestigd heeft, vind de afspraak plaats.

Plan uw afspraak

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. Liever direct contact? Bel ons en bespreek de mogelijkheden!

Bereid u voor op de afspaak
Neem inspiratiefoto's mee en eventuele foto's van uw tuin. Heeft u al een schets? Dan zien wij die natuurlijk ook graag. Wilt u liever volledig geadviseerd worden voor het hele traject? Dat kan ook!


Tijdens de afspraak
Tijdens het showroombezoek maken we kennis met elkaar en bespreken uw wensen. Hierna geven wij u een rondleiding door de showroom en laten we u de mogelijkheden en opties aan u zien. Vol inspiratie gaan we verder aan het gesprek en maken we concrete plannen.


Na de afspraak
Na het gesprek ontvangt u een gespecificeerde offerte of prijsindicatie met 3D ontwerp. Zo heeft u een helder beeld van de kosten en hebben we ook een 3D ontwerp waarop we verdere aanpassingen kunnen doorvoeren. Samen bespreken we de offerte en voeren eventuele aanpassingen door.

Afhankelijk van de wens komen wij nog een keer bij u langs om de offerte door te spreken. Ook is het mogelijk om een tweede gesprek in te plannen om nogmaals bij ons in de showroom dingen te bespreken.

Afspraak
maken