Landelijke tuinkamer

Moderne tuinkamer
Rotterdam ijsselmonde

Moderne tuinkamer Rotterdam Ijsselmonde
Over dit project

Dit strakke buitenverblijf hebben we geplaatst bij een klant in Rotterdam IJsselmonde. Het ontwerp bestaat uit luxe materialen en een combinatie van verschillende donkere kleuren. Deze tuinkamer van 7 x 4 meter is geplaatst op een gevlinderde betonvloer. Voor de tuinkamer ligt een hardhouten vlonder die naadloos aansluit op de betonnen vloer. Als wandafwerking is gebruik gemaakt van een rombus profiel. De deur van de berging is weggewerkt in het wandprofiel waardoor er rust in het ontwerp gebracht wordt.

Natuurlijk ontbreken onze glazen schuifwanden ook niet, die de tuinkamer in een keer transformeren van een mooie open ruimte tot een knusse afgesloten plek. Geschikt om het hele jaar door te kunnen vertoeven.

Vraag brochure aan
IMG 0
Vlonder
Vlonder

Voor de tuinkamer ligt een hardhouten vlonder die mooi aansluit op de betonvloer. Hierdoor wordt de zitruimte vergroot.

Simon

"Wij hebben een tuinkamer laten maken door Robuust. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en de heren zijn erg servicegericht. Bedankt voor de mooie tuinkamer. Ons gezin gaat er nog vele jaren van genieten."

Aan het woord

Vraag brochure aan
Glasschuifwand
Glasschuifwand

Een van onze specialiteiten: de verschuifbare glazen wand. Een mooi element dat een overkapping omtovert tot een echt buitenverblijf voor elk seizoen. Of u nu met mooi weer in de frisse lucht wilt zitten, of achter het raam bij regen en kou.

IMG
Landelijke veranda Numansdorp

Volgende
Case

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Laat u zich liever persoonlijk adviseren voor uw buitenverblijf op maat?
Onze specialist Chris helpt u graag verder!

Maak een afspraak