Tuinkamers op maat: wat zijn nou precies alle beschikbare mogelijkheden?
Ga terug

Een buitenverblijf op maat laten bouwen: wat is er mogelijk bij robuust?

Een buitenverblijf op maat laten bouwen: wat is er mogelijk bij robuust?

5 min leestijd

Bij Robuust staat maatwerk bovenaan. Wij doen niets liever dan samen met jou om de tafel zitten en samen tot precies het ontwerp te komen wat jij zoekt. Van de basismaterialen en de inrichting, tot de afwerking en kleine details. Met een buitenverblijf kun je alle kanten op: van een simpele overkapping tot een volledig verwarmde en verlichte ruimte om te ontspannen, werken of klussen in elk seizoen. Ontdek hier de mogelijkheden van een buitenverblijf van Robuust!

Een exclusief ontwerp
laten maken, kan dat?

Dat kan zeker! Samen met de verkoopadviseur ontwerpen we een buitenverblijf dat geheel is afgestemd op uw wensen en eisen. Met onze exclusieve 3D-modellen krijg je zelfs een levensecht beeld van hoe jouw buitenverblijf eruit komt te zien. Dat maakt het geheel beeldend en makkelijker om over te beslissen. Toch een andere kleur of een andere houtsoort uitproberen? Geen enkel probleem.

Wij gaan graag met u in gesprek om samen tot een ontwerp te komen dat precies naar uw wens is. Neem nu contact op, en we bespreken de mogelijkheden!

Maak een afspraak
Krijg een impressie met onze showroommodellen

Keuzestress? Geen nood: met onze showrroommodellen krijgt u een uitstekend beeld van wat u kunt verwachten van een buitenverblijf op maat van Robuust. Vanaf daar bouwen we samen verder aan het definitieve ontwerp. Dié overkapping, maar van eik inplaats van douglashout? Of dié veranda, maar met een andere kleur verf? Een echte houtkachel in plaats van verwarming? Een stopcontact bij de zitruimte om je telefoon op te laden? Leg het ons voor, en we komen er samen uit.

Met een buitenverblijf op maat kunt u alle kanten op

Met een buitenverblijf op maat van Robuust kun je alle kanten op. Een van de eerste vragen: zoek je een afgesloten of open verblijf? Dat maakt al snel het verschil tussen een plek waar je alleen in bepaalde seizoenen comfortabel kan zitten en werken, of een ruimte waar je het hele jaar door terecht kan.

Bovendien zijn onze buitenverblijven niet gelimiteerd tot alleen schuren en overkappingen. Zelfs een volwaardig gastenverblijf is mogelijk; compleet met ramen, deuren en zelfs een tweede verdieping. Ook veranda’s die direct aan de rest van het huis aansluiten denken wij graag over mee. Niet alleen over de constructie, maar ook zodat deze perfect aansluiten op de rest van de woning.

Vraag brochure aan
Wat voor buitenverblijf kan er op mijn terrein gebouwd worden?

Natuurlijk moet er bij maatwerk goed rekening gehouden worden met het terrein waarop gebouwd moet worden. Daarom nemen we samen alle mogelijkheden door; de oppervlakte van uw tuin of terrein, hellingen en de grond zelf. Ook de aanwezigheid van bomen of tuindecoraties nemen we natuurlijk mee. Zeker bij complexere aansluitingen, zoals een toilet met stromend water, komt er bij de installatie meer kijken.

Ten slotte is ook de positie van het buitenverblijf belangrijke ten opzichte van de lichtinval. Wil je zo lang mogelijk in jouw buitenverblijf van de zon genieten, of juist liever in de schaduw zitten? Ook daar denken wij graag over mee.

Laat uw buitenverblijf op maat ontwerpen door Robuust

Enthousiast geworden? Neem contact op met ons team, en wij bespreken de mogelijkheden voor het bouwwerk dat jij zoekt! Maatwerk op nummer één, daar kun je bij Robuust op aan.

Maak een afspraak
Tuinkamers op maat: wat zijn nou precies  alle beschikbare mogelijkheden?

Volgende